Selvije dhe Shpat Kasapi bëhen prindër për herë të parë, publikojnë momentet e ëmbla me djalin

Këngëtari Shpat Kasapi dhe Selvije Kasapi pritën sot ardhjen e djalit të tyre Roel.

Udhëtimi ynë filloi saktësisht 9 muaj më parë kur #Roeli ishte ende në zhvillimet e tij te para për të ardhur në këtë botë, njoftoi Shpat Kasapi në rrjetet sociale.