Alban Ramosaj këndon për blogeren turke rrugëve të Stambollit

Këngëtari i njohur Alban Ramosaj, teksa po ecte rrugëve të Stambollit është ndaluar nga Ozlem Ozdemir, një blogere e njohur turke e cila realizon intervista të ndryshme në qytet.

“Pra ti je këngëtar i famshëm në Shqipëri”, pyet ajo, teksa Albani i përgjigjet duke i thënë: “Po, paksa”.

Më pas ai thotë se mund të këndojë për të dhe nisë të interpretojë këngën e famshme të Whitney Houston, “I Will Always Love You”.

https://www.instagram.com/reel/CZBpsuRFlZ8/?utm_medium=copy_link