“Ke punë me atë zotërinë”/ Rrushja dhe Mikela në përballje të fortë

Rrushja dhe Mikela janë përfshirë në një debat të ashpër me njëra-tjetrën dhe nuk dihet nëse shkaku është Erioni apo jo.

Marrëdhënia mes vajzave nuk është aspak e mirë, ndërsa këtë Prime janë përballur, por sërish nuk kanë sqaruar asgjë.

Vajzat kanë vijuar me ofendime, ndërsa u përfshi edhe Ana, pasi Rrushja e ofendoi.

Mikela: Të gjitha mllefet e tua ndaj meje janë personale.

Rrushja: Nuk janë personale, je ti ajo që më ka fol nën zë për mua qëkur kam ardhur, ti je ajo acaruesja si nga ana e gocave dhe e djemve.

Mikela: S’dua të flasësh në përgjithësi.

Rrushja: Ke punë me atë zotërinë jo me mua.

Mikela: Kush je ti të më thuash çdo të bëj.

Rrushja: Ti ndërhyn për këdo. Në momentin ti ke nis me më fol shumë mirë, por nuk mund të të besoj se janë lojërat e tua, në momentin kur erdhi ajo ke nisur tek unë.

Mikela: Nuk kam asgjë personale me ty, po ti çfarë ke me mua. Ti kur erdhi ajo ke fillu dhe me të. pika që do të godasësh është Erioni.

Rrushja: Jo, janë mendim i yti.

Mikela: Ke ardh këtu sikur po merresh me dashnoret e burrit. Janë gjestet e tua që binë ndesh.

Burimi: Top Channel