Edi lë Adën dhe rikthehet në Për’puthen, zgjedh në kërcim njërën nga vajzat

Edi ka preferuar të rikthehet në Për’puthen me synime të qarta tashmë.

Ai ka ardhur me energji të reja, ndërsa ka ftuar njërën nga vajzat për të kërcyer një vallëzim.

Edi zgjodhi Anën, ndërsa u panë shumë të afërt me njëri-tjetrin.

Nuk dihet ende se si do të vijojë rrugëtimi i Edit dhe nëse do të dalë çift nga emisioni.