“Iliri ka luajtur viktimën” / Donaldi: Mund të dal dhe unë këtë herë

Donaldi ka folur me Beatrix për nominimin dhe mundësinë që të lërë shtëpinë në spektaklin e së premtes.

“Mund të dal dhe unë,nuk e di si është parë këto dy javë”, tha Donaldi.

“Pse si janë parë këto dy javë?”, e pyeti Beatrix.

“Po ku e di unë si mund të jenë parë,përderisa publiku duartrokiti kur Arbri na nxorri ne të dy në nominim mund të kemi bërë diçka keq”, tha Donaldi.

Në bisedë mes tyre, është komentuar edhe Iliri.

“Ai ka luajtur viktimën non stop,viktimizohet kur e prekin te profesioni,ama ai nuk e ka problem kur prek te profesioni,ku ka sens kjo gjë”, tha Donaldi.

Burimi: Gazeta Shqip