“Vetëm më flet me sy”/ Einxhel flet për Ilirin: Të paktën u ka qëndruar besnik njerëzve të vet

BB VIP – Einxhel është nervozuar shumë nga fakti se nga zinxhiri i shpëtimit asnjë nga banorët nuk zgjodhën Dj Dagz mbrëmjen e djeshme. Ajo e kishte me personat që gjasmë i kanë qëndruar pranë atij, por në fund e lanë në baltë.

Pas eliminimit të partnerit të saj, Einxhel ka biseduar me Beniadën, e aty po ecte edhe Iliri. Moderatorja e njohur shprehet se balerini i njohur i flet me sy, e këtë e konfirmoi edhe modelja seksi.

Biseda:

Einxhel: Iliri më kënaqi, vetëm më flet më sy

Beniada: Iliri gjithmonë flet me sy. O Ilir të përshëndesim. Nganjëherë e shikoj dhe flasim me sy. Është e vërtetë Ilir? Se Einxhel tha se Iliri na shikon e flet me sy, e i thashë unë e Iliri gjithmonë flasim me sy. Shikohemi e bëjmë monolog.

Einxhel: Kemi kohë që flasim me sy

Më pas moderatorja e njohur iu drejtua një kamere që kishte aty pranë dhe nisi të fliste për publikun. Ajo shprehet se “të paktën Iliri u ka qëndruar besnik njerëzve të tij”.

Biseda:

Einxhel: Të paktën Iliri u ka qëndruar besnik njerëzve të vet, të paktën. Po flisja me publikun. Thashë të paktën Iliri u ka nejt besnik njerëzve të vet

Iliri: Gjithmonë

Einxhel: Sabit, Arjolës

Iliri: Unë e kam zgjedhur gjithmonë Sabin, edhe duke e ditur kë do zgjidhte pas

Einxhel: Edhe Arbërit që ka qëndruar së fundmi, i ka ndenjur besnik

Burimi: Gazeta Shqip