Manushi i kërkon të vijë në emision me bikini, përgjigja që nuk pritej nga Alesia Bami

Edi Manushi dhe moderatorja Ori Nebiaj ishin sonte të ftuar në emisionin “Goca dhe Gra”.

Moderatoret e emisionit kanë organizuar një lojë pantomimash me të ftuarit, ku duhet të imitonin moderatorët e Top Channel. Ndonse Manushi humbi lojën, Ori i ka dhënë si dënim për të telefonuar Alesia Bamin dhe për ti kërkuar që të dalë me rrobabanjëo në emision.
Alesia duket se e ka marrë me mjaft sportitivitet duke pranuar. “Thashë se do më kërkoje ndonjë gjë më të vështirë”, tha jo.