Einxhel ironizon: Me Ilirin kuptohem me sy

Einxhel nuk është kursyer në batutat, ironitë dhe revoltën e shprehur pas largimit të Dagz.

Teksa ndodhej në oborr dhe me Ilirin që shtëtiste rrotull saj, ajo ka nisur të nisur të ngacmojë bazuar në situatat e fundit në shtëpi.

Iliri të paktën i qëndron besnik njerëzve të tij. Më Sabianin është treguar besnik, me Arbrin me të giithë. Unë me Ilirin kuptohem me sy”, tha ajo duke ironizuar deklaratat dhe sjelljen e Donaldit.