“Donin të më fejonin, kam fjetur rrugëve të Tiranës”/ Xheisara surprizohet nga nëna e saj, para se të largohej nga BB VIP

BB VIP- Para disa ditësh banorja e re Xheisara, kishte rrëfyer historinë e saj të trishtë. Ajo teksa ka biseduar me banorët ka treguar historin e saj, Xheisara kishte treguar për bullizimet që i janë bërë sa i përket dëshirës së saj për tu bërë këngëtare.

Kjo gjë preku të gjithë dhe para pak çasteve ajo u surprizua nga nëna e saj, ku lotët shpërthyen në studio.

Xheisara kishte treguar se në moshën 18 vjeçare ishte larguar nga shtëpia e saj, për në Tiranë, ku ka kohë që ajo jeton vetëm. Nëna e saj i tha se gjithmonë do të jemë mbështetja jote më e madhe dhe se është krenare për të. Kujtojmë se Xheisara ishte e eleminuara e ditës së sotme nga Big Brother VIP.

Burimi: Gazeta Shqip