Arbri hap “Kutinë e Pandorës”, ja cfarë rezervoi ajo

“Kutia e Pandorës’’ është vendosur përpara një tjetër konkurenti spektaklin e sotëm.

Arbri u vendos përpara zgjedhjes së vështirë për ta hapur apo jo këtë kuti.

Ai e hapi atë duke lexuar zarfin e bardhë ku në të shkruhej se ai do të ketë mundësinë të jetë imun për një javë,c’ka do të thotë se nuk do të dali në asnjë televotim.

Në rrethanat e pranimit të kësaj mundësie, Arbrit do i duhej të dërgonte 3 banorë në nominim,ku zgjedhjet e tij ishin Donaldi,Beatrix dhe Einxhel.

Burimi: Gazeta Shqip