“Ti i dhe krah Arbërit”/ Iliri diskuton me Xheisarën: Nëse të zgjidhja ty në nominim, do e merrje për keq

BB VIP – Gjatë një bisede në dhomën e gjumit, Xheisara i thotë Ilirit se ‘i ka dhënë shumë krah Arbërit”.

“Në momentin që unë nuk kam gjetur një momenti me ty, përveçse kur ke ardhur me pi cigare”, i tha këngëtarja balerinit të njohur.

Iliri i përgjigjet duke i thënë se i ka dhënë krah Arbërit duke e nxjerrë në nominim.

“Ti do doje të ishe në vendin e Arbërit? Unë mendoj që ti frikë në këtë pikë të lojës nuk ke pse ke, nëse do të zgjidhja ty dhe Token atë natë ti do ta merrje për keq”, i tha Iliri.

“Unë mendoj që ti e ke gabim,unë mendoj se nëse ti do të më kishe zgjedhur mua,unë do të isha afruar drejt teje dhe mbase do të isha përpjekur që ty të tregoja një gjë tjetër që të tjerët nuk e dinë”,tha Xheisara.

Burimi: Gazeta Shqip