“Pse ke frikë të më prekësh…”/ Beatrixa dhe Donaldi i sqarojnë të gjitha

Donaldi dhe Beatrixa mundën ta kalonin situatën e vështirë dhe janë sqaruar me njëri tjetrin.

Gjatë mbrëmjes së live, Donaldi ka sqaruar edhe një herë që i foli gjerë e gjatë me Beatrix problemet që ata kaluan dhe shprehet i gatshëm për të çuar lidhjen përpara!

Nga ana tjetër, edhe Beatrix është me e qetë dhe kërkon që gjithçka të shkojë rrjedhshëm mes tyre, duke nënkuptuar kështu që gjithçka po shkon në rrugën e duhur!

Pjesë nga biseda në studio:

Donaldi: Mendoj se Trixa ka krahë produksionin me këtë videoklipin!

Beatrix: Trixa është thjesht Trixa!

Donaldi: Këto pamjet ishin dramatike, sepse ne kemi momente shumë të bukura që kemi kaluar. Kam gabimet e mia, sepse ndryshe nga Trixa nuk jam njeri që i flas gjërat ose dua të flas gjatë gjithë kohës kur ndihem keq, preferoj ti mbaj për vete. Ne i folëm të gjitha apo jo?

Beatrix: Po i folëm!

Donaldi: Nuk dua që Trixa të ndihet keq prej meje. Edhe Dagzi më tha ti japë kohë…

Beatrix: Edhe të tha Dagzi edhe erdhe ma the mua gjithë ato herë?!

Donaldi: 5 herë ishin nga unë. Unë e kuptova se çfarë. Ne e kemi sqaruar si një çift shumë i bukur me lule… unë mendoj se janë gjëra kalimtare dhe jam i gatshëm ta çoj këtë gjë përpara. Dua mirëkuptimin tënd.

Beatrix: Jam shumë më e qetë, ja kam thënë të gjitha që nuk po kërkoj 24 orë dhe asgjë më shumë se ç’kam pas. Dua të jemi të qetë të dy të jem ok edhe unë edhe të shkoj rrjedhshëm. Pse ke frikë të më prekësh se matesh.