“O sa shalë të bukur që kam” Beatrix: Faleminderit ma!

Beatrix Ramosaj u ka kënduar këmbëve të saj ditën e sotme duke falenderuar nënën, por nuk e ndali me kaq.

Teksa po shijonte kafen nën rrezen e diellit së bashku me vajzat, Beatrix Ramosaj përmendi nënën duke thënë, “gjoksin nuk ia dha’, por e bëri vetë”, referuar operacionit plastik për rritjen e numrit të gjoksit.

Më pas, ajo u ngrit duke treguar këmbët e saj teksa thoshte duke qeshur: “O shalë, o yll. Këmbë më të bukura s’kam parë”, teksa banoret që ishin pranë saj po qeshnin.

“O ma faleminderit për këmbët e mia, që mi ke bërë. Unë i dua mami. Gjoksin ma dhe por e bëra veta, po s’ka gjë. Gjoksin e bëra vetë, po këmbët që mi ke dhënë vallahi … Shikojini si kam (i drejtohet banoreve) Këmbë më të bukura pz nuk kam parë. O shalë e bukur, o yll (i drejtohet këmbëve të saj)”, u shpreh këngëtarja.

Burimi: Top Channel