“Mimoza Llastica” pjesë e politikës në Zvicër, rrëmben vëmendjen e mediave të huaja

“Mimoza Llastica” është një ndër personazhet më të dashur për shqiptarët.

Mediat zvicerane e kanë cilësuar po aq të njohur sa Heidi në Zvicër.

Zhaklina Dhimojanin është aktorja protagoniste në filmin  “Mimoza Llastica”, ndërsa nisi karrierën në Zvicër si përkthyese ndërsa sot është e angazhuar në politikën lokale.

Atje ajo u njoh edhe me prokurorin federal Stefan Blättler, i cili është sot bashkëshorti i saj. Sot jeton në Bernë të Zvicrës së bashku me bashkëshortin dhe vajzën e saj Alexa.