“Të vetmen herë që do të ishe partner në krim me mua, më tradhtove”, Einxhel mërzitet me DJ Dagz

Në shtëpi ka nisur një tjetër lojë. Banorët duhet të ndahen në dy grupe, anëtarët e së cilëve do të kenë në dispozicion disa gogla. Brenda 10 minutave, njëri grup duhet të fshehë sa më mirë goglat e tyre, ndërsa grupi tjetër do duhet të kërkojë t’i gjejë.

Me rënien e gongut, grupi i Monikës u përpoq maksimalisht të gjente strategji të shumta për t’ja vështirësuar gjetjen e goglave kundërshtarëve. Por DJ Dagz ndihmoi ekipin kundërshtar dhe për këtë është mërzitur Einxhel.

Teksa bisedonin larg banorëve të tjerë, Einxhel i tha se u mërzit pasi donte që të fitonin dhe të ishin partnerë në krim, por thotë se e tradhtoi. Ndërsa ai u pëpoq t’i shpjegonte se e bëri për shaka.

Einxhel: Po talleshin qëparë, të tradhtoi i joti, ai Dagzi jot, se ti e bëre.

DJ Dagz: Se e frikësoi Monikën, të kam treguar, ti e bën të madhe.

Einxhel: Nëse e ke bërë të thashë, ke bërë shumë gabim.

DJ Dagz: A mund të mos flisja fare, ku ta dije ti?

Einxhel: Kjo nuk më pëlqen se e the me krenari, e gjeti se ja tregova unë. Ngela njëherë, seriozisht për çfarë i fshehëm?

DJ Dagz: Shumë seriozisht i merr. Shumë e thjeshtë kjo lojë. Nëse do të fitosh seriozisht, po. Edhe ata e dinin që s’do i gjenin. Duhet të ishte pak funny që dikush ti gjente.

Einxhel: Unë nuk doja.

DJ Dagz: Po mirë unë doja. Secili tha, hallall i qoftë Dagzit. 4 herë e kanë kapur atë shishen e se kanë gjetur. Unë për ty çfarë nuk kisha bërë, pa marrë parasysh çfarë. Për një lojë bën kështu, çfarë të pres më shumë.

Einxhel: Nuk është çështja tek loja fare.

DJ Dagz: Më shih njëherë, më fal. Tani do i marr lojërat më seriozisht.

Einxhel: Nuk të zgjedh më në grup me mua. Të vetmen herë që do të ishe partner në krim me mua, më tradhtove.

Burimi: Gazeta Shqip