“Ruajuni, mund të dalë ndonjë djalë”/ Beatrix shpreh dëshirën për një vajzë, Donaldi: Kam një katalog se si bëhet…

BB VIP – Teksa Donaldit dhe Beatrix iu plotësua dëshira për të parë filmin e tyre të preferuar, Arjola me shaka i ka ngacmuar. Aktorja e njohur u thotë duke qeshur se paskeni dhe dyshek e të ruhen se mos del ndonjë djalë.

Menjëherë ia pret Beatrix, e cila thotë se ka dëshirë një vajzë. Pasi dëgjon këtë të fundit ndërhyn Donaldi, i cili me shaka thotë kam një katalog se si bëhen gocat.

Biseda midis banorëve:

Arjola: E pasken bërë zemra një dyshek apostafat, ruajuni se mund të dalë ndonjë djalë sonte

Beatrix: Vajzë kemi dëshirë, llafi që bie

Donald: Ke vajzë dëshirë?

Beatrix: Po

Donald: Ok, kam një katalog unë aty si bëhet vajza. Ke dhe një si bëhet çuni, çuni është më i thjeshtë , me dy fjali. Kurse goca do i çik punë

Egzona: Receta është më e gjatë

Burimi: Gazeta Shqip