Einxhel dhe Dagz ‘mbulojnë’ me puthje njëri-tjetrin

Einxhel dhe Dagz po kalojnë më shumë kohë së bashku brenda shtëpisë së “Big Brother”.

Ata nuk i fshehin më ndjenjat, ndërsa i kanë thënë “të dua” njëri-tjetrit. Moderatorja u eliminua të martën, nga votat e publikut, por u rikthye në shtëpi pasi i qëlloi bileta e kthimit.

Duket se edhe netët nuk duan t’i kalojnë të ndarë, teksa natën e kaluar kanë fjetur të përqafuar në të njëjtin shtrat.