A u puthën? Prapaskenat e nxehta mes Anës dhe Erionit që nuk i kishim parë më parë

Në puntatën e ditës së sotme, janë transmetuar pamje që nuk i kishim parë më parë në Për’puthen.

Ana dhe Erioni mes skenave të nxehta me njëri-tjetrin, ishin gati të shkëmbenin edhe puthje.

Madje nuk hezitonin të shkëmbenin dhe fjalë të ëmbla të tipit “Je dritë”, “Ta haj zemrën”.

Ndonëse Erioni ishte shumë afër me Mikelën, kohët e fundit duket se janë ftohur.

Ende nuk dihet ende se si do të vijojë marrëdhënia e tyre, nëse do lihet përgjysmë apo jo.