“Pse fërkohesh?” Samiu-Fjorit: Po humb kohën! Kur është hera e fundit që ke kryer marrëdhënie?

Takimi i Fjorit dhe Samiut duket se nuk ka shkuar siç duhet.

Që në fillim, Samiu i bëri të qartë se një takim që kanë pasur jashtë programit nuk i ka pëlqyer. Pas kësaj, Samiu e pyeti për marrëdhëniet seksuale, gjë që revoltoi Fjorin.

Sami: Çfarë ke që po fërkohesh?

Fjori: Pse po të pengoj?

Sami: Ndoshta po bëhesh horny.

Fjori: Të përballoj edhe pse je i dehur.

Sami: Kur është hera e fundit që ke bërë marrëdhënie seksuale?

Fjori: Nuk mund ta them.

Sami: Janë disa gjëra që shihen dhe mendon se po humb kohë aty se nuk do të përputhesh.

Fjori: E ke shumë gabim. Ke gjithë takimin që përmend emrin e një vajze tjetër (Efit). Nuk e di pse e bën, por nëse e bën prap nuk do kesh takim me mua.

Burimi: Top Channel