Donaldi ‘tradhton’ Beatrixën me lopën, banorët shkrihen së qeshuri

Shtëpia e Big Brother VIP do të shndërrohet në një fermë deri në spektaklin e së martës në kuadër të provës javore.

Banorët do të kujdesen për një lopë, dy dele, një qingj, një dhi dhe pesë pula.

Kjo ka sjellë edhe përplasje mes banorëve.

Në një moment, Beatrix duket se është mërzitur me Donaldin dhe këtë e ka bërë të qartë duke thënë: “Donaldi e tradhton Beatrixën me lopën.

I tha Batrixës do të bëj një pikturë dhe ndërkohë pikturon lopën.

Me këtë u shkaktuan shumë të qeshura.

Por në fakt, Beatrix ishte mërzitur me të sepse donte që të rrinte me qingjin por ia kishte marrë Donaldi.

Reagimi i saj erdhi pasi u ngacmua nga DJ Dagz, i cili i tha: “Ndodh tradhtia e parë në BBV. Beatrix tradhton Donaldin me…”