Me paruke, fustan dhe make-up/ Djemtë e “BBV” sfilojnë si vajza

Banorët kanë nisur përgatitjet për një mbrëmje ndryshe.

Graniti dhe Sarah, pas titullit “Pema” që morën janë të detyruar të organizojnë disa lojra së bashku me banorët.

Njëra prej tyre është edhe maskimi si vajza i djemve të shtëpisë.

Ky proçes u shoqërua me situata shumë komike, të qeshura dhe humor.

Më pas, të maskuar, veshur dhe grimuar, ata zhvilluan dhe një pasarelë

Ky është vetëm fillimi i një mbrëmjeje që duket se do të jetë tepër argëtuese.