Donaldi apo Arditi, kush lë shtëpinë e “Big Brother VIP”

Banori VIP që u largua sonte nga shtëpia më e famshme në Shqipëri është Arditi.

Ai ishte në televotim me aktorin Donald Veshaj.

Artisti është banori e katërt që la shtëpinë pas Elhaid Cufit, Sheilës dhe Palomës. Para disa javësh, Arditit i buzëqeshi fati, pasi në gogël i qëlloi një biletë kthimi, që e riktheu në shtëpinë më të famshme në Shqipëri, pas eliminimit nga publiku.