Surprizat nuk kanë fund, Sabiani gëzon biletën e kthimit

Surprizat nuk kanë fund në ‘’Big Brother Vip’’.

Pak minuta më parë, Sabiani u përzgjodh nga publiku si i eleminuari i rradhës në këtë edicion  të ‘’BBV’’.

Ky vendim i emocionoi dhe përloti thuajse të gjithë banorët të cilët uruan për një mundësi rikthimi të tij.

Pikërisht kjo ndodhi, Sabiani gëzonte biletën e kthimit gjë e cila tingëlloi e pabesueshme për të.

Fillimisht ai e refuzoi këtë mundësi, por më pas u rikthue tek banorët me pot ë njëjtin pozitivitet.