Publiku vendosi, ja cili është i eleminuari i mbrëmjes së sotme

Të gjithë banorët ishin në një nomiim të përgjithshëm gjatë këtyre ditëve.

Kjo erdhi si pasojë e thyerjes së shpeshtë të rregullave të ‘’Vëllait të Madh’’.

Pas Palomës, i ndëshkuari tjetër i pubikut për këtë rebelizëm duket se ishte Sabiani.

Ai u eleminua gjatë spektaklit të sotëm, duke lënë kështu përfundimisht lojën për çmimin e madh prej 100 mijë eurosh.

Largimi i tij u pasua me shumë lot dhe emocione nga banorët e tjerë./ Top Channel.