Piloti merr vendimin e rrezikshëm, ul avionin në mes të autostradës

Një avion i vogël turistik u detyrua të bënte ulje emergjente në një autostradë në verilindje të Torontos.

Avioni pësoi defekt teknik pas ngritjes nga aeroporti Buttonville. Piloti e uli avionin në korsinë lindore të 407 pranë Woodbine Avenue, por fatmirësisht çdo gjë shkoi mirë dhe askush nuk u lëndua.