100 shtëpi të dëmtuara nga tërmeti në Bulqizë

100 shtëpi numërohen si të dëmtuara nga tërmeti që tronditu pak ditë më parë Bulqizën.

Tre lëkundjet e tërmetit kanë dëmtuar banesat në Shupenzë, Zerqan, Fushë Bulqizë, Ostren dhe Trebisht.

Lëkundja kryesore që shkaktoi dëme ishte ajo me epiqendër në Zerqan  me magnitudë  5 ballë.

Nënprefekti  i  Bulqizës Avni Muliu  u shpreh se kanë qenë në kontakt me të gjitha njësitë administrative, dhe se dëmet janë të rënda në disa banesa, ndërkohë që vazhdojnë inspektimet në terren.