“Kam aritmi”/ As Arjola nuk ndihet mirë, e shqetësuar nga ngjarjet në shtëpinë e “Vëllait të Madh”

Debati i Ilirit dhe Donaldit në shtëpi duket se e ka rënduar gjendjen emocionale dhe psikologjike të Arjolës.

Ajo po mundohet të sheshojë sherrin mes dyshes.

Donaldi nga ana tjetër shprehet se është personi i fundit në këtë shtëpi që do të bëj njeri të ndihet keq.

Kemi një muaj në këtë gjendje, jemi bërë si fëmijë kopështi”, shprehet Arjola.

Marrëdhënia mes Ilirit dhe Donaldit po përkeqësohet dhe s’dihet kur ata do të arrijnë të bëjnë sërish paqe me njëri-tjetrin.