Mes lotësh e emocionesh, Monika Lubonja takon vajzën e saj në shtëpinë e “Big Brother”

Monika Lubonja u surprizua sonte nga vajza e saj, Tea.

Ajo i tha me humor si ia punoi të gjithëve, duke hyrë në shtëpi pa thënë  asgjë, ndërsa i shprehu mbështetjen për rrugëtimin e saj.

“Nëna më tha që nuk u habit se ti përherë i bën këto. Të gjithë shokët dhe shoqet e mia vdesin për ty. Të gjithë njerëzit e tu të dashur po të ndjekin dhe janë shumë dakord me ty. Ti u fute si u fute, tani që e bëre fakt të kryer ne jemi me ty”.

Mes lotësh e përqafimesh, Tea këshilloi Monikën të shijojë këtë eksperiencë, ta shijojë dhe të mos e marrë më seriozisht seç duhet”.