Semi: U martova me Bojkenin që të iknim jashtë

Semi ka rrëfyer sot se një nga ëndrrat e saj më të mëdha ka qenë të jetonte jashtë vendit!

Kjo madje ka qenë një nga arsyet pse bëri celebrimin me Bojken Lakon.

“E adhuroja të jetoja jashtë, kjo ka qenë dhe një nga arsyet pse bëmë celebrimin, por Boku më mashtronte, duke mos e marrë shumë seriozisht këtë dëshire”, u shpreh ajo.

Ndersa sot Semi tregon se nuk i bën më përshtypje cfarë ka ëndërruar aso kohe!/Top Channel.