Burgu i Peqinit në grevë urie, të dënuarit kërkojnë…

Personat që po vuajnë dënimin në burgun e Peqinit kanë hyrë në grevë urie pasi duan të kenë takime të gjata me të afërmit.

Për shkak të kufizimeve të Covid 19, ata mund të takohen vetëm me familjarët, në pak orare të caktuara dhe askënd tjetër.

Rreth 150 persona me rrezikshmëri të lartë të dënuar për vepra të rënda penale ndodhen në burgun e sigurisë së lartë në Peqin.