Beniada: Për 100.000 € vrapoj nudo nëpër Tiranë

 Beniada ka surprizuar me një deklaratë drejtuar banorëve në Big Brother Vip.

Ajo ka treguar se për të përfituar shifrën e 100.000 eurosh është në gjendje të shëtisë nudo nëpër qytetin e Tiranës.

‘’Çfarë do bëje për 200.000 euro?”, e pyeti Donaldi-Beniadën.

‘’Për 200.000 euro?? Unë kam bërë gjithë ato gjëra edhe për më pak se sa kaq. Unë për 100.000 euro mund të dal nudo të shëtis nëpër Tiranë’’,- u përgjigj Beniada.

Kjo deklaratë u prit me habi dhe me humor nga banorët prezent.