Mes emocionesh, lë shtëpinë e “Big Brother” banori i dyti VIP

Një mbrëmje plot surpriza dhe emocione të bukura në spektaklin e sotëm në “Big Brother VIP” por njëri nga banorët duhet linte shtëpinë.

Katër ishin të eleminuarit e kësaj jave, të cilët janë votuar nga publiku nëse duhet të qëndrojnë apo jo ‘’Big Brother Vip’’.

Në fund mes Palomës dhe Arditi, u thirr emri i këtij të fundit për të dalë. Pas Elhaidit, muzikanti është konkurrenti i radhës që eliminohet nga publiku.