Debati për linjën e furgave përfundon në sherr/ Biznesmeni godet kryebashkiakun e Selenicës

Kryetari i Bashkisë së Selenicës, Pëllumb Binaj u qëllua fizikisht këtë të enjte nga një biznesmen, pas konfliktit për linjën e furgonave Vlorë- Sevaster.

Pella Bonaj dhunoi kryetarin gjatë takimit që po bënte me të.

Sipas Binaj, debati lidhet me licencat ekzistuse që të dy palët kanë prej vitesh, ndërsa Bonaj pretendon se Bashkia e Selenicës i ka dhënë të drejtën e ushtrimit të aktivitetit një subjekti tjetër dhe jo subjektit të tij që ishte në administrim linjën e udhëtarëve Vlorë-Sevaster.

Biznesmeni 57-vjeçarë u arrestua dhe do të hetohet për akuzën “goditje për shkak të detyrës”. 57-vjeçari