Devijohet qarkullimi tek Unaza e Re/ Si do të jetë lëvizja duke nisur nga nesër në darkë

Autoriteti Rrugor Shqiptar ka vendosur të devijojë qarkullimin tek “Unaza e Re” duke nisur nga  nesër në darkë.

Duke nisur nga dita e nesërme në darkë, do të bëhet devijimi i trafikut në zonën e Unazës së Re, në sajë të vazhdimit të ecurisë së punimeve në rrugën kryesore krahu i djathtë.

Aty ku ndahen sot rrymat e trafikut për Unazë të Re dhe Yzberisht automjetet që kanë për destiancion zonën e pallateve do të devijojnë djathtas në rrugën paralele, me të cilën janë lidhur të gjitha rrugicat ekzistuese (Rruga Mikel Maruli, Rruga Aleksandri i Madh dhe Bulevardi Migjeni).

Është bërë vendosja e sinjalistikës përkatëse dhe në këtë aks është i ndaluar parkimi i automjeteve.