Vidhnin energjinë elektrike/ Arrestohen 2 persona, nis hetimi për 6 të tjerë

Dy persona që dyshohet se vidhnin energjinë elektrike janë arrestuar këtë të shtunë.

Për të njëjtën akuzë, një person është shpallur në kërkim dhe 6 të tjerë janë proceduar penalisht.

Nëntë raste të vjedhjes së energjisë elektrike janë konstatuar nga kontrollet e OSHEE me strukturat e policisë së Shtetit në Tiranë, Shkodër, Dibër dhe Krujë. Ata kishin ndërhyrë në matësit elektrikë në banesat e tyre për të vjedhur energjinë elektrike, njofton policia.

Dy persona që dyshohet se vidhnin energjinë elektrike janë arrestuar këtë të shtunë.

Për të njëjtën akuzë, një person është shpallur në kërkim dhe 6 të tjerë janë proceduar penalisht.

Nëntë raste të vjedhjes së energjisë elektrike janë konstatuar nga kontrollet e OSHEE me strukturat e policisë së Shtetit në Tiranë, Shkodër, Dibër dhe Krujë. Ata kishin ndërhyrë në matësit elektrikë në banesat e tyre për të vjedhur energjinë elektrike, njofton policia.

Nga specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Nr. 2 është arrestuar në flagrancë shtetasi E. P., banues në Tiranë, ndërsa nga specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Nr. 5 është arrestuar në flagrancë shtetasi K. D., banues në Kamzë.

Gjithashtu, nga specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Kavajë është shpallur në kërkim shtetasi S. B., banues në Kavajë.

Specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Shkodër kanë proceduar penalisht shtetasit B. H., S. B. dhe K. Q., banues në Shkodër.

Nga specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Lezhë është proceduar penalisht shtetasi Gj. L., banues në Lezhë.

Nga specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Mat është proceduar penalisht shtetasja S. S., banuese në Klos.

Nga specialistët për Hetimin e Krimit në Komisariatin e Policisë Krujë është proceduar penalisht shtetasi P. N., banues në Gramz“.

Strukturat e Policisë paralajmërojnë se do të vijojnë kontrollet në të gjithë vendin, për të parandaluar, evidentuar dhe goditur paligjshmërinë në cilëndo fushë që ajo shfaqet.

 

“.

Strukturat e Policisë paralajmërojnë se do të vijojnë kontrollet në të gjithë vendin, për të parandaluar, evidentuar dhe goditur paligjshmërinë në cilëndo fushë që ajo shfaqet.