Trajleri me 300 kg drogë që vinte nga Shqipëria kapet në Mal të Zi

300 kg drogë janë sekuestruar në Mal të Zi në një trajler që vinte nga Shqipëria.

Sipas policisë, sasia e marijuanës u kap në terminalin Doganor në Podgoricë.

Droga u zbulua nga anëtarët e Administratës së të Ardhurave dhe Doganave, të kryesuar nga Aleksandar Damjanović. Marijuana u gjet në posedim të një shtetasi të Bosnje dhe Hercegovinës, me iniciale M.M., në një kamion cisternë, i cili hyri në Mal të Zi nga Shqipëria.  Droga supozohej të transportohej në BiH.

Një cisternë erdhi nga drejtimi i doganor në Podgoricë, për Shqipërisë dhe kolegët e dërguan në terminalin një kontroll më të detajuar. Pastaj, përmes një skaneri, ne përcaktuam se në rezervuarin, i cili duhej të shkonte në BiH, afërsisht një e pesta ishte përpunuar për një bunker të veçantë të kontrabandës, njofton policia.