“E kam gjoksin silikon”, në debatin me Edin, Mikela tregon për ndërhyrjen estetike

Pas debatit që pati Ada me Edin për shkak të operacioneve plastike, në “Për’puthen”, Mikela ka zgjedhur ta provokojë duke i bërë pyetjen nëse do të donte të dilte me të.

Mikela: Edi, do dilje me mua në takim?

Edi: Nëse do ma jepje mundësinë, po.

Mikela: E kam gjoksin silikon vlla.

Edi: Disave i ka hije.

Mikela: Je shumë gabim. A doje femra origjinale?

Edi: Janë disa vajza që bëjnë diçka dhe është punë e shijes siç më pëlqen mua. Po marr shembull që bëhet nga fillimi në fund, kur shihet një njeri i bërë, mua nuk më pëlqen. Nëse ka vetëm diçka që nuk duket, është diçka tjetër.