Ceremonia madhështore e “Emmy Awards”, triumfon “The Crown” dhe “The Queen’s Gambit”

Filmi “The Crown” rrëmbeu çmimin e parë në Emmy Awards një natë më parë.

Çmimi i parë i the Crown në kategorinë e serialit më të mirë dramatic përbën dhe të parën fitore të këtij lloji për Netflix-in. Në Oskarët e televizionit, “The Queen`s Gambit” u vlerësua si seriali më i mirë i limituar.

Serialin komik Ted Lasso dhe ai dramatik të Betflix-it, “The Queen`s Gambit” po ashtu triumfuan në eventin e rëndësishëm të ndarjes së çmimeve.

Edicioni i 73-të i Emmy Awards u zhvillua në Los Angeles me prani fizike, ndërsa një pjesë e të ftuarve u bë pjesë e efektit përmes lidhjeve ‘live’.