Votohet qeveria “Rama 3” dhe programi/ 77 vota pro dhe 53 kundër

Qeveria Rama 3 ka marrë votëbesimin e parlamentit për të nisur punën me mandatin e tretë qeverisës.

Me 77 vota pro, 53 kundër dhe 1 abstenim është miratuar qeveria e re dhe programi për katër vitet e ardhshme.

Seanca plenare maratonë në Kuvend nisi

në orên 10:00 tê një dite më parë dhe përfundoi mëngjesin e sotëm.