“Kam shumë frikë, kur të dal jashtë dua…”, Einxhel i drejtohet DJ Dagz

Einxhel i ka shprehur DJ Dags se çfarë ndjen në lidhje me qëndrimin në Big Brother VIP, daljen nga shtëpia dhe mënyrën se si janë parë veprimet e tyre nga publiku.

Ajo tha se ka frikë, por pavarësisht dëshirës që t’i kthehet normalitetit, dëshiron që të qëndrojë e mbyllur me DJ Dagz.

Kur të dal, dua të takoj njerëzit e mi, shoqërinë, të mblidhem me ata, të pi, t’i takoj, të dal edhe pse një dëshirë brenda vetes më thotë që të mbyllem me ty dhe të rri vetëm me ty. Më duket se kur të dal, nëse nuk do rrimë shumë bashkë, do na largojnë njerëzit, situatat dhe do bëhet një gjë mes nesh që do të distancohemi.

Duke pasur parasysh si jam unë e si je ti, nuk dua të mërzitemi për një llaf goje apo për një situatë, do të doja shumë që të jemi në të gjithë situatat dhe të përpiqeshim të rrinim të gjithë kohën bashkë, të paktën kur të dalim. Kam shumë frikë cfarë ka ndodhur jashtë gjatë gjithë kësaj kohe”, tha Einxhel.

Ndërsa Dags i ka thënë se edhe ai të njëjtën gjë donte të bënte.